WOORD & BEELD

Woord & Beeld

Een veel gestelde vraag

Als klant heb je mee inspraak in de muziekkeuze. Je mag ons altijd een lijstje bezorgen met de muziek naar keuze. Op die manier word het snél duidelijk wat je verlangt van mij als Dj. Indien je het moeilijk hebt om artiesten of nummers op te sommen, kan het een hulp voor mij zijn, dat je aangeeft naar welke radiozender je zoal luistert. Wat ook helpt is om te weten, welke locaties je onder andere bezocht hebt om plezier te maken bv. naar welke cafés, fuiven, discotheken of dansscholen je bent gegaan. Indien je een concertbezoeker bent, ben je dan gegaan naar bv. een rock werchter, tomorrowland, laundry day, schlagerfestival of elders?

Even een korte voorstelling

Dj Eastbird brengt op een professionele manier muziek alsook sfeer op feesten, daar waar graag plezier wordt gemaakt zoals: verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, huwelijksfeesten, danscafés, discotheken, dansscholen en dansavonden. Diegenen die houden van een professionele én kwalitatieve aanpak zitten alvast goed bij ons. Zoals je weet heb je mee inspraak in de muziekkeuze, maar uiteraard zal ik als Dj ervoor zorgen dat er een duidelijk structuur in de opbouw van het dansfeest zal zijn. Ook verzorg ik de muziek op housewarming party's en in veel verschillende feestzalen. Sinds 2010 ben ik ook resident Dj in Feestzaal 't Fortje te 2100 Deurne.

Een belangrijk aandachtspunt

Iedereen is in de gelegenheid om dezelfde installatie en muziek aan te kopen, ervaring door de jaren heen te vergaren, om vervolgens dan als professionele Dj te kunnen werken. Maar hoe komt het dat er bij de ene Dj altijd veel gedanst wordt én bij de andere bijna niet? Je kan alles door de jaren heen geleerd heben, maar dat maakt je daarom nog niet succesvol. Je heb daarvoor ook talent nodig, waardoor je er op een intuïtieve manier mee te werk kan gaan én dat maakt nu nét het verschil. Bij Dj Eastbird speelt het feest zich namelijk af op de dansvloer én niet aan de toog of buiten.

Waarom Dj Eastbird kiezen

Als je voor Dj Eastbird kiest, kies je voor een succesvolle formule (geen zorgen, veel dans én happy people).

1 - 7
1 - 7
2 - 7
2 - 7
3 - 7
3 - 7
4 - 7
4 - 7
5 - 7
5 - 7
6 - 7
6 - 7
7 - 7
7 - 7

Dj Eastbird


Heesstraat 23

B-3560 Lummen (Meldert)

Gsm: +32 (0)475 25 93 93